عنوان: جزوه سنگ شناسی
استاد: مهندس حقیقت
دانشگاه: آزاد یاسوج
سال: ۱۳۹3
تعداد صفحه:۱3۵
نوشتار:تایپ شده رنگی (همراه با عکس و نمودار)
کیفیت:عالی
- 1018 نفر
عنوان: جزوه سنگ شناسی
استاد: مهندس حقیقت
دانشگاه: آزاد یاسوج
سال: ۱۳۹3
تعداد صفحه:۱3۵
نوشتار:تایپ شده رنگی (همراه با عکس و نمودار)
کیفیت:عالی
عنوان: جزوه زمین شناسی عمومی مهندس حقیقت
استاد: مهندس حقیقت
دانشگاه: آزاد واحد یاسوج
سال: ۱۳۹3
تعداد صفحه:135
نوشتار: تایپ شده رنگی (همراه با عکس و نمودار)
کیفیت:عالی
جزوه برنامه نویسی مهندس حقیقت
فرمت: PDF , Power point
دانلود جزوه معادلات دیفرانسیل الماس علی پور (دانشگاه آزاد یاسوج)
فصل اول: معادلات مرتبه اول
فصل دوم: معادلات مرتبه دوم
دانلود جزوه زمین شناسی ساختمان دکتر عزیزی (دانشگاه آزاد واحد یاسوج)
قبل از تعريف زمين شناسى ساختمانى لازم است اجزاى آن تعريف شود. واژه ى ساختار،ساخت يا ساختمان، يعنى آنچه ساخته يا بنا شده است. زمين شناسان ساختمانى اين واژه را براى قسمتى از زمين که به وسيله دگرشکلى،يعنى بر اثر عملکرد نيرو در سطح يا درون پوسته زمين تغيير شکل يا حالت داده است، به کار مى برند. ساختار شامل يک آرايش هندسى از صفحات، خطوط،سطوح،توده هاى سنگى و غيره است.شکل و جهت يافتگى حاصل از اين آرايش بازتابى از عملکرد بين نيروى تغيير شکل دهنده و توده سنگ اوليه است. زمين شناى ساختمانى،درباره ساختمان سنگها،تغيير شکل و موقعيت هندسى ساختهاى به وجود آمده در سنگها بحث مى کند. پس اين شاخه از علوم زمين،عمد تا درباره شکل هندسى و مشخصات ظاهرى ساختمانهاى مختلف زمين، مانند لايه ها، چين ها ، گسلها، گنبدهاى نمکى، خطواره هاو ... و سازو کار تشکيل دهنده آنها بحث مى کند.
بررسى هندسه ساختار(تعيين ارتباط اجزاى سنگ يا ساخت قبل و بعد از تغيير شکل)، اهميت بسيار زيادى دارد. بنابر اين براى دستيابى به اين هدف بايد فرآيند تغيير شکل يا تغيير ظاهر مجموعه ى سنگى (دگر شکلى) مورد مطالعه قرار گيرد. فرآيند دگر شکلى مسئول شکل گيرى ساختارهاى زمين شناسى است.
نام کتاب : زمین شناسی نفت
نویسنده : دکتر عبدالمجید موحدی نیا
سال انتشار : 1390
فرمت کتاب : pdf
بشر از قرنها پیش پی به وجود نفت برده بود و این ماده روغنی شکل و اعجاب آمیز از دیرباز مورد مصرف پیشینیان بوده و به صورت مختلف از آن استفاده می شد. ولی همواره کنجکاو بودند که این روغن معدنی چگونه در قعر زمین تشکیل شده و در شکافهای زمین نفوذ کرده و به سطح زمین آمده است.
همانطور که از اسم آن مشخص است آن را روغن سنگ (پترولیومPetroleum) یا روغن معدنی می نامیدند. لغت Petroleumمرکب از دو کلمه یونانی Petraبه معنی سنگ و Oleumبه معنی روغن می باشد. این لغت را امروزه برای مجموعه ای از هیدروکربورهای طبیعی شامل گازها، مایع و جامد بکار می برند.
در زبان اوستائی کلمه نپتا به معنی روغن معدنی است که کلدانی ها و عرب ها آنرا از فارسی گرفته و نفت خوانده اند. حدود 5000سال پیش آشوریها در بین النهرین از این ماده جهت روشنائی استفاده می کردند. چینی ها و مصری ها نیز تقریباً 3000سال پیش از نفتی که به صورت چشمه (Seepage) در روی سطح زمین وجود داشت جهت روشنائی و احتراق بکار می بردند.
دانلود در ادامه مطلب...
عنوان: دستورکار آزمایشگاه عمومی 1
استاد: سرکار خانم شیوا جوهری
دانشگاه: آزاد یاسوج
تعداد صفحه:63